Referenties

Wij laten graag enkele referenties aan u zien. Zodoende kunt u zich overtuigen van de kwaliteit van de producten en halffabrikaten die Meubelfabriek Dollevoet aan haar klanten levert.

Jame Meubelen (Druten)

Jame Meubelen werkt al sinds 2003 met halffabrikaten van Dollevoet, namelijk rompen van banken. De banken worden op een andere locatie afgebouwd.
Lees verder...

Rovi Standbouw (Heesch)

Rovi Standbouw is gespecialiseerd in maatwerkstands voor beurzen. Het gaat hierbij altijd om een creatief product. Voor Rovi produceert Dollevoet afgerond plaatmateriaal voor standbouw. Deze producten worden als losse onderdelen geleverd en in een eigen productiehal gemonteerd.
Lees verder...

Norma (Boxmeer)

Norma maakt behalve matrassen ook boxsprings. Hierin worden ook houten elementen verwerkt. Aangezien de markt zich snel ontwikkelt, moet een bedrijf als Norma continu vernieuwen. Voor Norma produceert Dollevoet houten onderdelen voor boxsprings. Deze producten worden als losse onderdelen geleverd en in eigen productiehal gemonteerd.
Lees verder...

Van 't Hart Meubelproducties (Zaltbommel)

Voor dit bedrijf verzorgt Dollevoet al het freeswerk voor rompen van banken. Dit halffabrikaat wordt in eigen fabriek afgebouwd.
Lees verder...

Haros (Oss)

Haros is gespecialiseerd in de productie van zitmeubelen, waarvan de rompen door Dollevoet geproduceerd en geleverd worden.
Lees verder...